Nieuws

Club van 25

Vanaf 1 juni hangt er in onze kantine een splinternieuw bord voor onze ‘Club van 25’. De ‘Club van 25’ betreft iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van €25,- doneert. De leden van de ‘Club van 25’ krijgen een vermelding op het speciaal daarvoor bestemde bord dat in de kantine van onze club hangt.

 

Het geld wat gedoneerd wordt, wordt o.a. besteed aan het onderhoud van ons park en de banen, activiteiten binnen de vereniging, ontwikkeling en vernieuwing in en rondom ons park (zoals het kassasysteem, afhangbord, installaties etc.), nieuwe materialen enzovoort. 

Wil jij ook sponsor worden? Natuurlijk kan dat!
Stuur een e-mail naar pr@tlobke.nl of secretariaat@tlobke.nl met je naam en geef aan dat je graag de ‘Club van 25′ wilt sponsoren. Vervolgens mag je €25,- overmaken naar NL58 RABO 0155 5633 43 t.n.v. LTC ’t Lôbke.

Zodra dit bedrag ontvangen is, zullen wij zorg dragen voor vermelding op een individueel bordje onder het grote bord in de kantine. Tevens word je hieronder vermeld op onze website. Wil je de vermelding op de website niet? Geef dat dan tevens even aan in de e-mail.

Inmiddels bestaat onze ‘Club van 25’ uit de volgende sponsoren:
Beppie Branten & Mieke Lamers
Erwin Claassen
Johan de Bresser
Marlène van Asten & Ger Madern
Mike de Crom
Kees & Marianne van Dorst
Jan-Willem van Ettro
Olaf de Folter
Mario Gubbels
Anneke Gubbels
Stephan & Pam vd Heijden
Dinja van den Heuvel
Ruud Laarhoven
Sandra Laarhoven
Paul Jacobs
Patrick van Lierop
Ilse van der Loo
Maarten van der Loo
Volker van Meerwijk
Harrie van der Pol
Leo Thielen
Raymon Veeneman
Rob van Deursen
Rob Nouris
Tom Donkers
Johan Schwagten
Rens Slegers
Erik Stock
Bram Sprengers

Natuurlijk bedanken wij deze sponsoren alvast hartelijk voor hun bijdrage in 2018!