Nieuws

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie houdt zich bezig met tal van activiteiten zoals de competitie, toernooitjes en andere jeugdactiviteiten, met als doel de jeugd zo goed en zo plezierig mogelijk bij onze club te laten tennissen. Zo organiseren we ook niet-tennis gerelateerde activiteiten zoals een dagje naar een pretpark of een kamp, zodat de jeugd toch die binding met elkaar krijgt. De commissie bestaat uit de volgende leden: Sandra Laarhoven (Voorzitter), Inge van der Palen en Rianne Lammers.

Daarnaast nemen Sandra en Inge ook actief deel aan de organisatie van de Helmondse Jeugd Kampioenschappen. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar Helmondsejk@hotmail.com. Daarnaast kunt u deze organisatie natuurlijk ook ‘liken’ op Facebook. Klik op de volgende afbeelding voor de link naar deze Facebookpagina:

Mocht u zelf nog vragen of suggesties hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met bovenstaande commissieleden of mailen naar jc@tlobke.nl.

 

Hieronder een verslag van de HJK van 2015:
Helmondse Tennisverenigingen doen het samen!

De Helmondse tennisverenigingen werkten de afgelopen maanden intensief samen aan de voorbereidingen van de Helmondse Jeugdkampioenschappen (HJK). En met succes! Een mooie week bij tennisvereniging HTV voor alle Helmondse tennisjeugd. De jongste jeugd t/m 11 jaar speelden gezellige wedstrijdjes op het Rood-Event en Oranje-event. Alle kids kregen een echte medaille.

De overige spelers zorgden ook voor veel kijkplezier tijdens de mooie dubbels, mixen en singles in de toernooiweek van 31 oktober t/m 8 november. De vraag was wiens naam dit jaar in de felbegeerde wisselbekers zou worden gegraveerd. Dit zijn de winnaars van 2015 in de single-categorieën:

Meisjes Enkel 11-18 jaar: Veerle de Martelaere
Meisjes Enkel 11-16 jaar: Bo van Gog
Jongens Enkel 11-16 jaar: Jordy van der Lee
Meisjes Enkel 11-14 jaar: Pleun Bosch
Jongens Enkel 11-14 jaar: Kai Dijkstra
Meisjes Enkel 10-12 jaar: Anita Kanavan
Jongens Enkel 10-12 jaar: Filip Hooijer
Groen 1 10-12 jaar: Kevin Huynh
Groen 2 10-12 jaar: Thijmen Lammers

De uitslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op www.toernooi.nl.

De opbrengst van de loterij op de finaledag wordt geschonken aan de Stichting Leergeld Helmond. Het bedrag van € 379,- is bestemd om jeugd, van wie ouders een laag inkomen hebben, toch te kunnen laten sporten. We danken al onze sponsors voor het ter beschikking stellen van de prijzen voor de loterij en speciaal onze hoofdsponsors Sported Mierlo, Rabobank, JTCF en Ondernemersfonds Helmond.
2015 HJK - Oranje