Nieuws

KNLTB-voorjaars-, najaars- en wintercompetitie

Van begin april t/m eind mei vind de KNLTB voorjaarscompetitie plaats. De najaarscompetitie loopt van begin september t/m eind oktober en de winteroutdoorcompetitie wordt gespeeld in november en januari. Bij elke competitie zijn er zeven speeldagen waarbij de dag waarop u speelt afhankelijk is van de competitiesoort die u kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld op donderdagavond of vrijdagavond spelen, maar ook op zaterdag of zondag middag en zelfs op dinsdag en donderdagochtend.

U kunt zich hiervoor per team (bestaande uit 4-6 personen) of individueel aanmelden, waarbij de TC verantwoordelijk is voor de uiteindelijke teamindeling. De competitieleider zal ervoor zorgen dat alle opgegeven teams in de juiste speelklasse en sterkte worden ingedeeld zodat u een zo leuk mogelijke competitie kunt spelen.

Vanwege de grote belangstelling voor deze competitie wordt gebruik gemaakt van de volgende toewijzingsmethode.
Volgorde van toewijzing competitie teams:
1.Bestaande (voltallige) teams
2.Nieuwe teams die instromen in hogere al verworven klasse
3.Nieuwe teams
4.Individuele inschrijvingen

Ilse van der Loo is verantwoordelijk voor de KNLTB competitie binnen onze vereniging. Indien er vragen zijn kun je bij haar terecht.

Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan de padelcompetitie. Vanaf 2018 beschikt onze club over twee nieuwe padelbanen. De padelcompetitie wordt 3 voorafgaand en 3 weken na de huidige tenniscompetitie gespeeld.

Sportieve groet,

OTC
LTC ’t Lôbke