Nieuws

KNLTB-voorjaars-, najaars- en wintercompetitie

Van begin april t/m eind mei vind de KNLTB voorjaarscompetitie plaats. De najaarscompetitie loopt van begin september t/m eind oktober en de winteroutdoorcompetitie wordt gespeeld in november en januari. Bij elke competitie zijn er zeven speeldagen waarbij de dag waarop u speelt afhankelijk is van de competitiesoort die u kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld op donderdagavond of vrijdagavond spelen, maar ook op zaterdag of zondag middag en zelfs op dinsdag en donderdagochtend.

U kunt zich hiervoor per team (bestaande uit 4-6 personen) of individueel aanmelden, waarbij de TC  verantwoordelijk is voor de uiteindelijke teamindeling. De competitieleider zal ervoor zorgen dat alle opgegeven teams in de juiste speelklasse en sterkte worden ingedeeld zodat u een zo leuk mogelijke competitie kunt spelen.

Vanwege de grote belangstelling voor deze competitie wordt gebruik gemaakt van de volgende toewijzingsmethode.
Volgorde van toewijzing competitie teams:
1.Bestaande (voltallige) teams
2.Nieuwe teams die instromen in hogere al verworven klasse
3.Nieuwe teams
4.Individuele inschrijvingen

Vanaf nu kan er weer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie van 2018. Kijk even goed naar het inschrijfformulier competitie najaar 2018 (tennis) of inschrijfformulier PADEL competitie najaar 2018 (Padel).

Zoals je ziet kan er ingeschreven worden voor zowel tennis als padel.

Graag tot ziens tijdens onze najaarscompetitie!