Nieuws

STEM NU: RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE 2018

Steun ons! Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2018.

Alle leden van Rabobank Helmond mogen stemmen. Bent u lid? Dan ontvangt u begin april een persoonlijke stemcode per post.

Van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 kunt u online uw stem uitbrengen op de clubs die u een warm hart toedraagt. Ieder Rabobank lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht.

Elke stem is geld waard en zo beslist u dus mee hoeveel geld wij dit jaar weer te besteden hebben aan mooie doelen binnen onze vereniging.

Stem nu via Clubkas Campagne 2018 of check onze Facebook pagina

Alvast bedankt! 🙂

 

 

 

 

INSCHRIJVING VOORJAARSCOMPETITIE SENIOREN 2018

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2018. Middels het volgende inschrijfformulier kunt u eenvoudig inschrijven voor deze competitie: Inschrijfformulier Competitie voorjaar 2018 Senioren. Lees dit goed door, er zijn een aantal wijzigingen!

Mochten er vragen zijn, dan neem gerust even contact op met Ilse van der Loo.

Informatie over inschrijven voor de Padel voorjaarscompetitie volgt snel….

Tot ziens op ons prachtige tennis- en padelpark!

 

 

SNERT TOERNOOI ZONDAG 17 DECEMBER 2017

Op zondag 17 december organiseert de ‘Padel commissie’ een gezellig en lekker Snert Toernooi! De bedoeling is uiteraard dat we een aantal leuke partijtjes padel en tennis gaan spelen.

Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden, kunnen jullie tussen de partijtjes door genieten van een overheerlijke kop snert, broodje knak en een drankje.

Aanvang van deze dag is 11.00 uur en we spelen tot +/- 16.00 uur.

Kosten voor deze dag bedragen €2,50 p.p.
Je kunt je aanmelden via tc@tlobke.nl of op de intekenlijst achter de bar in de kantine.

!!! Je mag natuurlijk introducees meenemen voor dit toernooi !!!

Met sportieve groet,

Mariette, Mario, Rens en Ruud

 

Interne single-, mix- en dubbeltenniscompetitie en dubbelpadelcompetitie 2017/2018

Nu iedereen weer terug is van de welverdiende vakantie, kunnen wij ons weer gaan voorbereiden op onze interne competitie. Op 23 oktober van dit jaar gaan we weer van start met de officieuze clubkampioenschappen.

De finaledag staat gepland op zondag 25 maart 2018.
De speeldagen zijn altijd op maandag in twee rondes, om 19:30 en 21:00 uur.

Ten opzichte van alle voorgaande jaren is er één groot verschil. Je kunt voor het eerst ook meedoen aan de interne padelcompetitie. Dus naast clubkampioen te worden in tennis kun je nu voor het eerst in onze geschiedenis padel-kampioen worden. En natuurlijk wil iedereen er om bekend staan de allereerste te zijn.

Je kunt je in maximaal inschrijven in twee categorieën. Dit kan dus 1 padel en 1 tennis zijn, 2 keer padel of 2 keer tennis. Inschrijven voor de competitie kan via de volgende link: www.toernooi.nl

Hier vind je verdere informatie en het reglement. De inschrijving is niet zoals je gewend bent. Je kunt inschrijven in een categorie, bijvoorbeeld Heren Dubbel Padel of Dames Enkel Tennis.

De organisatie zal, na het sluiten van de inschrijving op 15 oktober, de indeling maken.
Je hoeft dus geen keuze te maken voor een speelsterkte.

Zorg er in ieder geval voor dat je jouw verhinderingen goed in de gaten houdt en dat er een juist e-mailadres en mobiel telefoonnummer vermeld staat. Dit jaar zal er door de organisatie nog eens extra aandacht besteed worden aan (late) afzeggingen.

Wij hopen ook nu weer op een grote opkomst en dat we er weer net zo’n gezellige competitie van kunnen maken als afgelopen jaar!

 

 

Officiële opening padelbanen op zondag 10 september!!

 

 

Mini-Maxi toernooi

Op zaterdag 2 september organiseert de Jeugdcommissie van LTC ‘t Lobke weer het ouder/kindtoernooi. Dit is een gezelligheidstoernooi waaraan alle jeugd van onze vereniging mag deelnemen met bv. je vader, moeder, opa, oma, oom, tante of je buurman of buurvrouw. Ook als senior lid mag je meedoen met bv. je zoon of dochter, neefje of nichtje of misschien wel je buurjongen of meisje. Er moet altijd één persoon lid zijn van onze vereniging. Je speelt deze dag tegen leeftijdsgenootjes en hun ‘ouder’. Het toernooi zal om 10.00 uur starten tot ca 13.00 uur (afhankelijk van de aantal inschrijvingen).

Je kunt je voor dit toernooi inschrijven t/m maandag 28 augustus door te mailen naar jeugd@tlobke.nl Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 2 september!!

De Jeugdcommissie; Inge, Rianne & Sandra

 

 

Nieuw!! De padelbanen zijn beschikbaar!

Zoals u misschien wel vernomen heeft zijn de padelbanen inmiddels gereed en wordt er nu al volop gespeeld (tijdens ons open zomertoernooi). Wij zijn trots dat we, als eerste tennisvereniging in Helmond, deze sport aan kunnen bieden en hopen hier dan ook velen een plezier mee te doen.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap, dan hebben we momenteel een hele mooie actie voor u, óf wilt u een baan huren dan kan dat uiteraard. Klik hier voor lidmaatschap en verhuur banen.

Indien u vragen heeft kunt u deze uiteraard stellen aan een van de bestuursleden van onze tennisvereniging; Ruud, Harrie, Leo, Sandra, Anneke of Manon of bekijk alle informatie op deze website onder het tabblad Padel.

Daarnaast hebben we recent bezoek gehad van Burgemeester Blanksma en  de Wethouders van Helmond. Zij kwamen kennis maken met de nieuwe padelsport. Bekijk tevens het filmpje en verslag van deze middag. Verder zal er op zondag 10 september nog een feestelijke opening plaatsvinden op het park. De definitieve datum  en meer informatie hierover ontvangt u snel!

Wij hopen vele jaren spelplezier aan te kunnen bieden en zien u graag terug op onze tennis- en padelvereniging.

 

 

Zomertoernooi juli 2017

Beste tennisvrienden,

Er kan weer ingeschreven worden voor ons gezellige Open Zomertoernooi bij ’t Lôbke, wat gespeeld wordt van 8 t/m 16 juli 2017.

Zoals u van ons gewend bent kan er zowel in de singel als in de dubbel worden ingeschreven.

NIEUW: Vanaf juni beschikt onze vereniging over twee Padel banen!!
Voor meer info hierover klikt u op de volgende link: Padelspel
Wij willen u graag laten kennismaken met deze relatief nieuwe sport en bieden u dan ook tijdens de toernooiweek de mogelijkheid om Padel te spelen. Op de club zullen wij rackets en ballen beschikbaar hebben voor iedereen die deze sport een keer wil uitproberen.

Omdat we dus tijdens het toernooi geen vijf maar vier banen ter beschikking hebben, en we toch graag iedereen welkom heten die mee wil doen, is besloten om tijdens de poulefase 3e set Super tiebreak te spelen (in het vervolgschema normale 3e set) en is de categorie 35+ komen te vervallen. Op die manier denken we toch nog voldoende ruimte te hebben om iedereen mee te laten doen.

Inschrijven kan tot en met 26 juni 2017.
Hopelijk zien wij u als deelnemer tijdens ons toernooi.

Inschrijven kan via de volgende link: Inschrijven zomertoernooi LTC ’t Lôbke

 

Parkonderhoud en voorbereidingen aanleg Padelbanen

Gisterenavond, 6 juni 2017, hebben we weer onderhoud gepleegd om ons park er weer spik en span bij te leggen. Bedankt voor alle vrijwilligers die wederom hun steentje bij hebben gedragen.

Tevens zijn er nog enkele voorbereidingen getroffen, ter voorbereiding op de aanleg van de Padelbanen volgende week maandag (12 juni 2017). Wij kijken uit naar deze twee nieuwe banen en het plezier wat we hier, als club, van zullen gaan hebben.

Aanstaande zaterdag pakken we, vanaf 9.00 uur, door op het onderhoud en zullen we ons park verder gereed maken voor het aankomende toernooi.

 

 

Rabobank Clubkas Campagne

Beste allen,

Vandaag was het eindelijk zover; de bekendmaking van de stemmen naar aanleiding van de Rabobank Clubkas Campagne! Tijdens een mooie bijeenkomst voor de kerk in Brouwhuis werd bekend gemaakt welk bedrag, wij als club, mogen ontvangen en gaan besteden aan onze tennisvereniging (o.a. de aanleg van de padelbanen).

Het is geworden…….een mooi bedrag van €261,54-!

Uiteraard willen wij iedereen bedanken voor zijn/haar stem en hopen we volgend jaar weer deel te kunnen nemen aan dit prachtige initiatief van de Rabobank. Natuurlijk hopen we dan op nóg meer stemmen.

Nogmaals bedankt!

Namens alle leden van LTC ’t Lôbke

 

Finaledag Interne Competitie 2016/2017

Beste,

Aanstaande zondag, 26 maart 2017, gaat onze finaledag van de interne competitie weer van start. Om 14.00 uur slaan we de eerste bal op en kan er worden genoten van een aantal zeer mooie wedstrijden. Kijk op www.toernooi.nl voor alle ingeplande finales.

Het weer is prachtig dus kom gezellig kijken onder het genot van een drankje.

Wij zien u hopelijk a.s. zondag op onze club!

 

 

Inschrijving voorjaarscompetitie 2017

Beste leden, 

Vanaf nu kunnen jullie je weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2017. Kijk even goed naar het inschrijfformulier, want er zijn wat wijzigingen in de inschrijfmogelijkheden. We hopen weer een mooi aantal inschrijvingen te ontvangen. Via de volgende link kun je het inschrijfformulier vinden: inschrijfformulier_voorjaar_2017

Ook wil ik via deze weg alle captains die nog een map hebben, verzoeken deze vóór 1 januari in te leveren bij mij, of in de kantine in het bakje van de TC (achter de bar).

Mochten er vragen zijn dan hoor ik ze graag. 

Sportieve groet,

Ilse van Hal – van der Loo
(VCL ’t Lôbke) 0683231097