Nieuws

Technische Commissie

De technische commissie vormt een vast onderdeel van iedere tennisvereniging, zo ook van LTC ’t Lôbke. De technische commissie is de commissie die zich bezighoudt met de vormgeving en het bevorderen van de beoefening van de tennissport. Deze commissie wil er in voorzien dat elk lid zich op tennisgebied kan ontplooien tot het door hem of haar gewenste en haalbare niveau. Om dit voor de leden mogelijk te maken, voert de technische commissie concreet een aantal taken uit: Het coördineren en samenstellen van teams voor de landelijke en district competitie. De technische commissie bestaat uit: Sandra Laarhoven (voorzitter), Ilse van de Loo, Mike de Crom, Mieke Lamers en Richard Claassen. Daarnaast bewaakt deze commissie ook de voorjaars-, najaars- en wintercompetitie, onze eigen interne competitie en natuurlijk het open voorjaars- en zomertoernooi. Het voorjaars- en zomertoernooi is het visitekaartje voor ’t Lôbke en er doen veel spelers van binnen en buiten de vereniging aan mee. Daarnaast wordt er ook een ééndagstoernooi georganiseerd; het Senior 50+ ééndagstoernooi.

We streven naar een nauwe samenwerking met de Jeugdcommissie en Bar-/ Activiteitencommissie. Het zorgen voor een goede communicatie naar de leden is hierbij natuurlijk ook zeer belangrijk. De technische commissie wil deze taken vorm geven in een cultuur waarin plezier, gezelligheid, saamhorigheid en sociale binding dominant zijn en waar leden zich verbonden voelen en respectvol met elkaar omgaan. Uiteraard zijn er mensen nodig die zich inzetten om dit mogelijk te maken.

Tot slot organiseert deze commissie de tossactiviteiten. Dit is een wekelijks terugkerende gelegenheid waarbij de organisatie per speelronde een indeling maakt. Een goede manier dus om de vereniging en haar leden beter te leren kennen.

Voor meer informatie over de competities en toernooien kunt u kijken bij ‘Competities’ en ‘Toernooien’  in het hoofdmenu van de site.

Mocht u nog vragen of suggesties hebben dan kunt u contact opnemen met een van bovengenoemde leden of via tc@tlobke.nl.