Nieuws

 

Tennistraining

De tennistraining (en in de toekomst ook padeltraning) voor onze vereniging zal worden verzorgd door trainers van TopServe. Ook onze eigen Tom Donkers is in dienst van deze tennisopleiding.

De trainingen worden georganiseerd voor zowel junioren als senioren en werkt op basis van een trainingsplan dat is afgestemd op de verschillende niveaus. De groepen worden ingedeeld op vaardigheidsniveau waarbij op basis van trainingsresultaten herindeling kan plaatsvinden. De groepssamenstelling wordt bepaald door de trainer. De trainer is altijd bereid hulp te bieden bij problemen en/of onduidelijkheden.
(Tel: 06-81235972, Email: tomdonky@hotmail.com)

Aangezien het aantal trainingsuren bij onze vereniging beperkt is, iets wat ook bij andere verenigingen het geval is, is een model uitgewerkt door TopServe waarbij leden van ’t Lôbke, het Trambaantje en leden van HTV gezamenlijk training wordt aangeboden. Hierdoor kunnen de groepen beter ingedeeld worden en zijn er meer uren beschikbaar. De trainingen zullen op basis van een van tevoren uitgewerkt schema op de 3 parken worden gegeven.

Voor meer informatie over de training kan direct contact opgenomen met TopServe of onze eigen trainer. De inschrijving voor training kan door een inschrijfformulier in te vullen op de website van TopServe. Een directe link naar de betreffende inschrijfformulieren kunt u hieronder vinden.

Website TopServe: www.top-serve.nl

Inschrijfformulier Jeugd: Inschrijfformulier Jeugd

Inschrijfformulier Senioren: inschrijfformulier Senioren